Önskelista

Såhär i födelsedagstider så tänkte jag att det skulle passa bra att göra den obligatoriska önskelistan. Det är tydligt att önskningarna förändras med åren som går och jag fick faktiskt anstränga mig för att komma på vad jag vill ha. 494990-vitt-och-grått

Först ut är en önskning om att få vårt fantastiska badkar restaurerat och ett nytt duschmunstycke med slang. Det mesta i vår lägenhet börjar så sakteliga bli klart och just badrummet är det som har fått vänta till sist.

sl383014_57404550

Vi har två fina planscher som jag skulle vilja sätta upp i arbetsrummet, antingen i någon teakliknande ram eller mer som den nedan. Således önskar jag mig en inramning eller två.

DSC_0467

2013-08-09 19.29.23

Jag skulle inte påstå att jag har något emot att gå till tandläkaren men av snålhet och tidsbrist så blir det inte av så ofta. Ett besök hos en tandhygienist står därför högt på önskelistan.

tandblekning-hemma-resultat_94597301 (1)

 

Förra sommaren så var ju jag och D på en bilsemester som innefattade en hel del loppisar vilket även resulterade i en hel del fynd. Ett av dessa fynd var spegeln nedan som vi har planerat att ha i hallen. Tyvärr så inträffade en liten olycka och spegeln gick sönder, av oklara anledningar så har vi inte lyckats komma dithän att vi har lämnat in den för lagning ännu så det skulle ju vara en optimal present.

2013-09-12 06.58.44

Som den resefantast jag är skulle ju ingen önskelista vara komplett utan en bild på en av alla resor som skulle vara spännande att genomföra.

resa-borneo-malaysia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s