Känslor

33

Här kommer en bild från kvällsfotograferingen med vår fantastiska fotograf Anna Lauridsen, Kullafoto,  http://annalauridsen.com/.

Det är så mycket att smälta efter en sån här dag. Planeringen har pågått sedan 2013 och även om nästan alla planer hann ändra sig många gånger om under dessa nästan två år så var det en märklig överväldigande känsla att befinna sig mitt i. Jag lyckades dock släppa kontrollen och förlita mig på att planeringen av alla moment skulle klaffa och om de inte gjorde det så skulle det inte spela någon roll.

Trots den ihärdiga planeringen så var den en stor del av dagen som vi överlät till tostmadamernas trygga händer. Det var så otroligt roligt att få bli överraskad och jag har inte skrattat så mycket på väldigt väldigt länge. Jag fnissar till och med nu när jag tänker på en video som de hade gjort med ansökningar till tostmadameskapet. Så galet kul. Och alla tal sen, det ena mer överväldigande än det andra. Det var så fint att vissa som vi aldrig hade kunnat tro skulle vilja eller våga säga något ändå gjorde det. Som våra yngre syskon, Davids pappa och vår vän Ian som höll sitt första tal på svenska. Men alla tal var roliga, härliga, vackra, fina, smickrande, överväldigande, underbara och fantastiska.

Det går nästan inte att ta in att alla var så fina och kom för vår skull. Vi måste ha gjort något rätt när vi har så många underbara människor i våra liv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s