29 #decut2016

En dag för sent tänkte jag ge mig på den 29e utmaningen

Hej 2017! Jag önskar mig… Ett inlägg om vad du drömmer om att förverkliga 2017?

Jag tror inte att 2017 blir året för så mycket förverkliganden för min del. Jag har snarare siktet inställt på att göra mitt bästa som mamma, på jobbet och i mina relationer. Men jag tänker också att jag vill kunna ge mig själv en klapp på axeln de dagar som jag inte förmår göra så särskilt bra alls. Jag vill sträva efter att känna att jag är okej och bra nog även de dagar som jag pms-igt snäser åt min man, de dagar som jag stoppar i öronproppar och härdar ut när barnen är skrikiga, de dagar som jag inte orkar träffa någon alls, de dagar som jag inte lämnar lägenheten för ens en liten promenad, de dagar som jag hämtar för sent på förskolan, de dagar som jag inte ringde det där samtalet och de dagar då jag känner att jag egentligen hellre skulle vilja göra något helt annat än att ta hand om mina barn eller vara på jobbet. Med det skrivet så finns det såklart en hel del som jag ser fram mot och hoppas på.

  • Jag är så peppad på att få se alla mina barn växa och utvecklas, få möjlighet att hänga med dem och hitta på roliga saker tillsammans. Rut kommer troligtvis vara så pass stor att hon kan uppskatta utflykter och besök på t.ex Skansen och Junibacken.
  • Jag ska gå en utbildning i Oslo under våren (5 tillfällen med övernattningar) och det ska bli roligt att få lära mig något nytt, hänga med fina kollegor i en annan stad och kanske besöka även några andra delar av Norge när jag väl är där. När det blir varmare så vore det roligt om familjen eller någon vän möter upp mig där och kollar in en fjord eller något annat fint.
  • Jag hoppas att min nyvunna “efter graviditeten energi” hänger kvar och att jag fortsätter tycka att det är roligt och ha ork till att pyssla och fixa.
  • Jag ser fram mot att få göra i ordning tvillingarnas rum, kanske tapetsera och tänka ut smarta lösningar för hur det ska kunna vara fint och mysigt samtidigt som vi får plats med allsköns barnrelaterat pryttel.
  • Jag ser fram mot sommaren så otroligt mycket. Det ska bli härligt att hänga på våra familjers landställen på Öland och Österlen tillsammans, att ha möjlighet att bara öppna en dörr och låta barnen kuta omkring helt fritt.
  • Jag hoppas på att hinna uppslukas av några riktigt bra böcker och sedan få diskutera dem tillsammans med ett gäng smarta queens min bokklubb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s